Sunday , September 24 2023

Madeline Goldstein – “Seed of Doubt”

Madeline Goldstein, som tidigare frontade Portlands mest populära elektropopband, Fringe Class, satsar nu på en solokarriär, där hon kombinerar synthwave, new wave och svävande pop till en smakfull melange. 

”Seed of Doubt” är den första låten från hennes kommande EP, Other World, som handlar om alienation, isolering och längtan efter förändring.

Cool musik från en cool kvinna. Ni gör helt rätt i att lyssna här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Ladytron – tillbaka med nya singeln och videon “City of Angels”

Den fenomenala brittisk-bulgariska kvartetten Ladytron jobbar just nu på sitt kommande album, Time’s Arrow, som …