Tuesday , January 31 2023

Madeline Goldstein – “Seed of Doubt”

Madeline Goldstein, som tidigare frontade Portlands mest populära elektropopband, Fringe Class, satsar nu på en solokarriär, där hon kombinerar synthwave, new wave och svävande pop till en smakfull melange. 

”Seed of Doubt” är den första låten från hennes kommande EP, Other World, som handlar om alienation, isolering och längtan efter förändring.

Cool musik från en cool kvinna. Ni gör helt rätt i att lyssna här: 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Ladytron – tillbaka efter åtta år

Det var hela åtta år sedan Ladytron släppte sin senaste fullängdare. Men nu är den …