Tuesday , January 31 2023

Melt Motif – “Full Moon”

Låt oss titta lite närmare på en intressant nykomling från vårt vackra grannland. 

Närmare bestämt Melt Motif från Bergen, som släppte sitt kritikerrosade debutalbum, A White Horse Will Take You Home, i somras. 

Trion, som jämförts med Nine Inch Nails, Portishead, Goldfrapp och Depeche Mode, bjuder nu på en ny singel i form av mörkt gothpopiga ”Full Moon”, som har potential att fylla vilket alternativt dansgolv som helst. 

Ni hör den här: 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Debutsingel från Jonas Groths nya projekt, Piston Damp

Familjen Groth har gjort ett imponerande avtryck i den norska musikhistorien!  På sjuttiotalet nådde pappa …