Wednesday , April 17 2024

Melt Motif – “Full Moon”

Låt oss titta lite närmare på en intressant nykomling från vårt vackra grannland. 

Närmare bestämt Melt Motif från Bergen, som släppte sitt kritikerrosade debutalbum, A White Horse Will Take You Home, i somras. 

Trion, som jämförts med Nine Inch Nails, Portishead, Goldfrapp och Depeche Mode, bjuder nu på en ny singel i form av mörkt gothpopiga ”Full Moon”, som har potential att fylla vilket alternativt dansgolv som helst. 

Ni hör den här: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Ny singel från norska Piston Damp

Ni har väl inte missat att det norska elektropopfenomenet Piston Damp har gett ut en …