Tack för allt, Christine McVie (1943-2022)!

Tycker man snygg och välgjord popmusik, så tycker man om Fleetwood Mac!

Tycker man om Fleetwood Mac, så älskade man Christine McVies varma och personliga röst.

Även om hennes stämma inte var riktigt lika framträdande som Stephanie ”Stevie” Nicks, så var hon rösten bakom fantastiska låtar som ”Don’t Stop”, “Songbird”, ”Over My Head”, “Little Lies” och “Everywhere”.

Nu har Christine McVie lämnat oss. Zero Magazine fäller en tår, tackar för all inspiration och minns henne med värme!

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Hör supergruppen med medlemmar från Roxy Music, The Smiths, Suede och Supergrass

Bowie-inspirerad glamrock av bästa märke.