Saturday , August 20 2022

Skyddsnätet – “Explosionen”

Det var ett tag sedan vi senast hörde ifrån den talangfulla Stockholmstrion Skyddsnätet, men nu är Christoffer Englund, Alexander Avelin och Erik Östholm tillbaka med en ny singel.

Den nya låten heter ”Explosionen” och bandet beskriver den så här:
– ”Explosionen” handlar om när frustrationsbubblan efter pandemin äntligen spricker. Som när körsbärsblomningen efterlängtat tar fart efter en lång och hård vinter. Eufori, det spritter i kroppar, munnar ler och liv startas om. En andra chans. Känslorna tar över. Nu kör vi… boom!

Precis som tidigare handlar det om smakfull pop med en touch av Ratata. I vanlig ordning gör ni alltså helt rätt i att låna Skyddsnätet era öron.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Lustans Lakejer och Reeperbahn i Nyhetsmorgon på TV4

Nu på lördag, 4 december, kommer Johan Kinde från Lustans Lakejer och Dan Sundquist från …