Roya – tillbaka med singeln “Break the Lines”

Den Stockholmsbaserade amerikanskan Roya är tillbaka med sin första nya singel på över två år.

”Break the Lines” är ett mörkt kraftpaket med en suggestiv basgång. Roya berättar om låten:
– Jag ville fånga alla känslor av frustration, hjälplöshet, ilska och till och med eufori som kommer med att dras till saker eller människor som i slutändan är dåliga för en, men som man ändå inte riktigt klarar att släppa. Det är verkligen ett fruktansvärt tillstånd att vara i!

Roya jobbar på ett nytt album, som är planerat till senare i år. Vill ni veta mer om hennes musikskapande? Då rekommenderas Zero Magazines stora intervju från häromåret!

Ni hör “Break The Lines” nedan. Missa inte heller den fantastiska musikvideon!

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!