Blancmange – “Some Times These”

Blancmange, det brittiska bandet med Neil Arthur i spetsen, som gett oss kultiga åttiotalsalbum som Happy Families och Mange Tout, är tillbaka med en ny singel.

Denna heter “Some Times These” och visst kan man ana en liten Bowieinfluens i syntslingorna…

Vill ni förresten veta mer om Blancmange? Då rekommenderas Petter Duvanders mycket ambitiösa artikel från häromåret. 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Blancmange, live in Copenhagen, March 10, 2018

Blancmange’s gig at Kulturhuset Islands Brygge on 10th of March in Copenhagen was preceeded by …