Foto: Krichan Wihlborg

Vogon Poetry – remixsamarbete med Mystic Experience

Den skånsk-göteborgska elektropoptrion Vogon Poetry har släppt en ny singel.

Närmare bestämt ”Milliways”, som är ett samarbete med den schweiziska DJ-duon Mystic Experience. Roger Tell berättar:
– Vi fick många önskemål om att originalversionen av ”Milliways” skulle släppas som singel från vår senaste platta, Deep Thought, men det fanns inte riktigt plats för det då. När vi fick höra talas om Mystic Experience och lyssnade på vad de gjorde, så kändes det dock helt rätt att låta deras dansgolvssound gifta sig med vår sci-fi-pop. Resultatet blev en galet snygg remix.

Elektroniskt, melodiskt och dansant. Allt på en gång. Ni hör remixen av ”Milliways” här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Statemachine, Mårten, Rickard, Leo

Winterwaves – elektronisk endagsfestival i Göteborg.

Efter nyår är det dags för andra upplaggan av endagsfestivalen Winterwaves på Musikens Hus i …