Monday , September 26 2022

Lustans Lakejer och Reeperbahn i Nyhetsmorgon på TV4

Nu på lördag, 4 december, kommer Johan Kinde från Lustans Lakejer och Dan Sundquist från Reeperbahn att intervjuas i Nyhetsmorgon på TV4.

I ett samtal med Jenny Strömstedt kommer de att berätta om hur allting började i Åkersberga och Vaxholm, bandens (delvis snarlika) bakgrund, hur de slog igenom via scenerna i Stockholm och om de saknade bandmedlemmarna Olle Ljungström och Tom Wolgers.

De kommer även att prata om bandens gemensamma konserter i december i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Sist, men inte minst, kommer Johan Kinde att avslöja lite mer om Lustans Lakejers kommande album, Mörk Materia.

Ställ klockan på ”New Wave” på lördag 9:30!

Zero Magazine kommer förresten snart att bjuda på mycket mer om Lustans Lakejer och Reeperbahn. Allt kommer till den som väntar…

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Lustans Lakejer – “Rialto”

1985 gav Ulf Lundell ut den mörka skilsmässoskivan Den vassa eggen, som innehöll den gripande …