More – “Self-Control”

Det svenska elektropopbandet More – som består av Lino Avian, Magnus Dahlberg och Mattias Jönsson – fick fina vitsord för sitt debutalbum, From The Past.

Trion jobbar nu på en uppföljare, som är planerad till årsskiftet.

Som ett smakprov bjuder More på den nya singeln ”Self-Control”.
– Det är en lite mörkare låt och också den låt som satt tonen för hela det andra albumet. ”Self-Control” skrevs i en tid då hela Magnus värld stod i brand känslomässigt, och där all skuld projicerades åt fel håll. Man skulle kunna beskriva ”Self-Control” som en kampsång om att våga stå upp för sig själv, berättar bandet.

Ni hör låten nedan och kan följa More via deras Facebooksida.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Omslag: It's For Us - Out Of Time

It´s For Us – Out Of Time

En bebis jollrar, titelspåret ”Out Of Time” startar och slungar oss direkt in i The …