Wednesday , September 28 2022

More – “Self-Control”

Det svenska elektropopbandet More – som består av Lino Avian, Magnus Dahlberg och Mattias Jönsson – fick fina vitsord för sitt debutalbum, From The Past.

Trion jobbar nu på en uppföljare, som är planerad till årsskiftet.

Som ett smakprov bjuder More på den nya singeln ”Self-Control”.
– Det är en lite mörkare låt och också den låt som satt tonen för hela det andra albumet. ”Self-Control” skrevs i en tid då hela Magnus värld stod i brand känslomässigt, och där all skuld projicerades åt fel håll. Man skulle kunna beskriva ”Self-Control” som en kampsång om att våga stå upp för sig själv, berättar bandet.

Ni hör låten nedan och kan följa More via deras Facebooksida.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Nicole Cassandra Smit - Third In Line

Nicole Cassandra Smit – Third In Line

Third In Line är Nicole Cassandra Smits debutalbum och det innehåller en underbar mix av …