Ny singel från synthwavedrottningen NINA

Tyska Nina Boldt – i musiksammanhang bekant som NINA eller rentav “The Queen of Synthwave” – har släppt en ny singel.

Låten heter ”Gold Heart” och NINA beskriver den enligt följande: 
– To me the song is about hope, bravery and believing in the good nature of others. When producing the track, I wanted it to feel like you’re being kissed by the sun after braving the darkest of days.

Alla som behöver lite syntetiskt solljus i septemberregnet hittar den här:

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Mitch Murder Knight Rider

Mitch Murder hyllar Knight Rider

Synthwave-gurun Mitch Murder följer upp "True Survivor" med en cover av "Knight Rider Theme" som gratis download.