Ny singel från Placebo – “Beautiful James”

Senast vi hörde från Placebo var 2013, när de släppte sin senaste fullängdare, Loud Like Love.

Brian Molko och Stefan Olsdal är nu tillbaka med en ny singel, ”Beautiful James”, som låter mycket lovande. Stark elektronisk rock med en Molko i högform bakom mikrofonen!

Duon är hemlighetsfull om vad låten handlar om.
– Each person who cares enough to listen to the record can find their own story. Who is James to you? And is James even a man? These are questions I’m not going to answer, these are questions I want people to ask themselves, förklarar Brian Molko.

Ett nytt album är på gång. Zero håller er uppdaterade!

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Akustisk jul med Editors

Finstämd Low-cover.