Sunday , November 27 2022

Ny singel från Placebo – “Beautiful James”

Senast vi hörde från Placebo var 2013, när de släppte sin senaste fullängdare, Loud Like Love.

Brian Molko och Stefan Olsdal är nu tillbaka med en ny singel, ”Beautiful James”, som låter mycket lovande. Stark elektronisk rock med en Molko i högform bakom mikrofonen!

Duon är hemlighetsfull om vad låten handlar om.
– Each person who cares enough to listen to the record can find their own story. Who is James to you? And is James even a man? These are questions I’m not going to answer, these are questions I want people to ask themselves, förklarar Brian Molko.

Ett nytt album är på gång. Zero håller er uppdaterade!

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Editors. Foto: Rahi Rezvani.

Editors – På nya Violence spelar vi på toppen av vår förmåga!

Inför Editors spelning på Berns den 29 mars talade Zeros Ernst Adamsson Borg med Ed Lay om gruppens nya album, Violence.