Friday , September 22 2023

Microcosms – “Scenes”

Det går bra för amerikanska Microcosms.

Chicagobandet har fått omnämnanden som “Microcosms are an unstoppable force”, “An uplifting and authentic alternative rock experience” och “The boldly stylized scream of rebellion” i välkända musiktidningar.

Deras nya singel, ”Scenes”, ger mycket riktigt mersmak. Melankoliskt, välproducerat och allmänt snyggt. Kommer de kanske att bli nästa Editors, Interpol eller The Strokes? 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Rey Pila – “Casting a Shadow”

Det är inte speciellt ofta Zero skriver om band från Mexico. Men vi borde göra …