Friday , October 7 2022

Thomas Di Leva – släpper nya singeln “Hunger”

Vad sägs om lite skön pop från en svensk legend?

Idag släpper nämligen Sveriges främsta rymdblomma, Thomas Di Leva, sin nya singel, ”Hunger”.

Di Leva skrev och spelade in sin rykande färska singel för bara några veckor sedan, efter att han av en händelse hittat ett några år gammalt utkast på låten i en byrålåda. När Di Leva hörde demon kände han direkt att musikens själ och uttryck innehöll precis det han ville sätta ord på och sjunga om just nu, 2021. Utifrån den känslan skapade han en texten som passar dagsläget:

“Vi rusar fram
Och trampar på varann…
Det finns inget hjärta
Det finns inga svar
Bara vår hunger finns kvar
Det finns ingen värme
Du får det du tar
Bara vår hunger finns kvar…”

“När jag skrev Hunger hörde jag den hela tiden inom mig, så jag behövde bara sjunga ut den genom mitt hjärta och ha tillit till resultatet”, berättar han.

Vi vill även passa på att gratulera herr Di Leva, som kan fira att hans största hit, ”Vem ska jag tro på?”, uppnått över fyra miljoner strömningar på Spotify och passerat gränsen för guld.

Vill ni förresten läsa mer om Thomas Di Leva? Då rekommenderas vår stora och karriärsöverspännande intervju från häromåret.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Lustans Lakejer och Johan Kinde till Eksjö Stadsfest

Lustans Lakejer och Johan Kinde solo på Eksjö Stadsfest i augusti.