Garbage släpper ny singel: “The Men Who Rule the World”

Skotsk-amerikanska Garbage, som gav oss sköna indiehits som ”Stupid Girl”, ”Queer”, ”Milk” och ”Push It” på nittiotalet, är tillbaka.   

Deras nya låt heter ”The Men Who Rule the World” och är en försmak på fullängdaren No Gods No Masters, som kommer i början av juni.

No Gods No Masters blir bandets sjunde album. Kvartettens karismatiska sångerska, Shirley Manson, beskriver den enligt följande: 
– This is our seventh record, the significant numerology of which affected the DNA of its content: the seven virtues, the seven sorrows, and the seven deadly sins. It was our way of trying to make sense of how fucking nuts the world is and the astounding chaos we find ourselves in. It’s the record we felt that we had to make at this time.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Elektronisk dansmusik från Noel Gallagher

Kanske rentav lite Depeche Mode-känsla?