Anna Öberg bjuder på snygg musikvideo

I sin mycket ambitiösa och kreativa recension av Anna Öbergs senaste album, Varelser inuti, berättar Zeros Richard Hansson om hur ”referenserna till Depeche Mode står som spön i backen”, ”det låter både Emulator och Hansa” och ”trots textrader som skvallrar om betongkroppar är det mer dada än body”. 

Ett av spåren som, med sin smarta ljudbild och medryckande refräng, utmärkt förkroppsligar vad Richard Hansson beskriver är ”Handen eller hjärtat”.  

Anna Öberg har nu gjort en snygg och fantasieggande video till låten. Du ser den här! 

Om du ännu inte lyssnat på Varelser inuti – gör det!

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!