Tuesday , August 9 2022

Ny video från Anna Öberg

Anna Öberg, som tidigare gett oss intressanta skivor som Härsknar (mycket ambitiöst recenserad av Richard Hansson här) är tillbaka med en ny singel.

Denna heter ”Du fick aldrig mina ögon”, har en suggestiv ljudbild och ackompanjeras av en snygg video. Jodå, det här bådar gott inför framtiden!

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!