Friday , October 7 2022

The Lovers Of Valdaro – “Eternal Embrace”

The Lovers Of Valdaro, alias Erik Høiby och Adam Warhester, kan titta tillbaka på ett framgångsrikt 2020. 

Deras låt ”Lost Forever” har färdats en lång väg som titelspår till relationsdramat Are We Lost Forever, som gått på bio och fått stor uppskattning på internationella filmfestivaler. 

Nu avslutar de året storslaget genom att ge ut nya singeln ”Eternal Embrace”, som är skriven av det starka teamet Tobias Jonsson, Erik Høiby, Andreas Jismark, Marie Rein och Paul Rein.

Den snygga videon till låten är gjord av Adam Warhester. 

Andreas Jismark låter hälsa:  
– 2020 har varit ett tufft år för många, så vi kände att vi ville få ut ”Eternal Embrace” innan jul, då den är en stor elektronisk kram till alla som behöver värme.

The Lovers of Valdaro har fler releaser på gång, som kommer inom kort. Följ dem på Facebook. 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Vogon Poetry – remixsamarbete med Mystic Experience

Den skånsk-göteborgska elektropoptrion Vogon Poetry har släppt en ny singel. Närmare bestämt ”Milliways”, som är …