Thursday , September 28 2023
€urotrash

Karismatiska duon €urotrash debuterar

€urotrash är en ny svensk duo bestående av de starka personligheterna Vronie och Oliwer, två partyfreaks som älskar att provocera omvärlden. På debutsingeln ”Eurotrash” flörtar de ordentligt med allt från eurodisco, underground techno och futurepop till punk.

Debutsingeln ”Eurotrash” släpps av Psykbunkern, som är mest kända för att husera i Kents gamla studio, numera Park Studios.

€urotrash utgörs av  Vronie (Veronica Löfdahl), en alternativ fetish- och latexmodel med bakgrund inom musik och bizarre art och Oliwer Erkendal, en 23-årig gayprofil uppvuxen i en välkänd musikfamilj. Vi på Zero tycker det låter som en bra kombination för att skapa kaos och ger tummen upp.

Lyssna själva.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

The Mobile Homes, 2023

The Mobile Homes släpper sitt åttonde album – TRISTESSE!

2021 släpptes det hyllade albumet Trigger efter ett längre uppehåll. Nu följer bandet upp med en av …