Wednesday , March 22 2023

Spray – “Offerings from the Algorithm”

Ricardo Autobahn (syntar) och Jenny McLaren (sång och gitarr) från norra England, mer bekanta som Spray, som tidigare släppt uppskattade album som Living In Neon (2002) och Children Of A Laser God (2006), är tillbaka med nytt material.

De som hört Sprays energifyllda covers på Yazoos ”Don’t Go” eller Dead Or Alives ”You Spin Me Round (Like A Record)” kan nog föreställa sig ungefär hur det låter.

Elektroniskt, dansant, lättsmält och ganska så trevligt.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Alison Goldfrapp släpper soloalbum och presenterar förstasingeln “So Hard So Hot”

Efter sju album med Goldfrapp är det nu dags för frontfiguren Alison Goldfrapp att släppa …