Sunday , August 14 2022

Spray – “Offerings from the Algorithm”

Ricardo Autobahn (syntar) och Jenny McLaren (sång och gitarr) från norra England, mer bekanta som Spray, som tidigare släppt uppskattade album som Living In Neon (2002) och Children Of A Laser God (2006), är tillbaka med nytt material.

De som hört Sprays energifyllda covers på Yazoos ”Don’t Go” eller Dead Or Alives ”You Spin Me Round (Like A Record)” kan nog föreställa sig ungefär hur det låter.

Elektroniskt, dansant, lättsmält och ganska så trevligt.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Jan Olsen - Spirit Chant

Jan Olsen – Spirit Chant

Danske singersongwritern Jan Olsen inleder Spirit Chant med själva titelspåret och det är den låt …