Jenny Silver
Foto: Ulla Alderin

Jenny Silver berikar världen med nytt spår

Jenny Silver släpper en ny singel.

Jenny Silvers mångfacetterade karriär är proppfull med musikaliska guldkorn, såsom spännande samarbeten med ett par kända svenska synthpopband.

Om vi går tillbaka i tiden ungefär 10 år, hittar vi “Eld & vatten” i duett med Johan Kinde och Lustans Lakejer, ett första smakprov på Jennys eleganta sång i samklang med vackra musikloopar.

Men det tar inte slut där. “A Place to Stay”, skriven av Torben Hedlund (före detta bandmedlem i Bobby), framfördes i en av deltävlingarna under Melodifestivalen 2010 och gav ett nytt prov på Jennys skönsång i kombination med snygg, elektronisk popmusik.

Nu är Jenny tillbaka som soloartist med den högaktuella singeln “Lyfter ifrån marken”, en vackert pompös låt som håller en mycket hög kvalitet i text, musik och sång. Höj volymen du också och lyssna här:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Urban Hane – “Nätter utan drömmar”

Nu över till en riktigt snygg svensk new wave-låt.  Det handlar om Urban Hane, som …