Friday , August 12 2022

Premiär för P3 med Rebecca & Fiona i morgon, 7 februari

Har ni tappat intresset för det skattefinansierade mediebolaget Sveriges Radio och brukar istället lyssna på privatägda stationer eller poddar?

Okej, men nu verkar “dinosaurerna” faktiskt ha en rätt trevlig programserie på gång.

Rebecca & Fiona släpps nämligen lösa i etern.

Den prisbelönta elektropop-, producent- och DJ-duon kommer mellan 17.30-19.00 varje fredag bjuda på sina favoritlåtar och hålla lyssnarna sällskap som en del av P3:s nya satsning på musiken.

Rebecca Scheja och Fiona Fitzpatrick (dotter till Adolphson & Falks syntguru, Greg) utlovar mängder med bra elektronisk dansmusik.

P3 med Rebecca & Fiona har premiär i P3 den 7 februari 2020 med start klockan 17.30. Programmet går också att efterhandslyssna på i SR Play-appen och på webben i 30 dagar.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!