DOMUS – “Canada”

Vad sägs om lite ”interplanetär krautsynth för scientologer och filatelister”? 

Detta kreativa epitet har Thobias Eidevald och Henrik Sunbring (båda tidigare medlemmar i Agent Side Grinder) gett sitt nya projekt, DOMUS. 

Mycket riktigt handlar det också om massiv bas, analoga syntar och hypnotiska rytmer. 

Deras nya låt, ”Canada”, som är ett samarbete med den göteborgska vokalissan Ljung, är absolut värd din uppmärksamhet!

Du hittar den även på Zeros Spotify-Topp30-lista.  

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!