Wednesday , December 2 2020

Glass Spells – “Don’t Save Me”

Glass Spells från Kalifornien tillhör USA:s intressantaste electroartister för tillfället.

Den stilrena duon, som har gjort många uppskattade konserter både i hemlandet och Mexico, bjuder nu på en stark elektronisk discopunklåt.

Lyssna på nya “Don’t Save Me” här:

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Vogon Poetry - Deep Thought

Vogon Poetry – Deep Thought

Synthtrion Vogon Poetry har i och med Deep Thought gett ut sin fjärde platta. Den …