Tuesday , October 3 2023

Lizette Lizette – Non

Lizette Lizette har sedan debutskivan Queerbody haft en stadigt växande fanbase både i Sverige, Tyskland och USA där bl.a. musikrecensenten Fredrik Strage och klubblegenden Susanne Bartsch är inräknade. Även Bon Magazine, Gaffa och vi på Zero har hyllat den icke-binära artisten som nyligen även gjorde succé bland den tyska festivalpubliken.

Nu släpps årets första singel och video, låten NON handlar om att varken vara kvinna eller man och redan den 8 februari kommer uppföljaren till Queerbody, även den döpt NON.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Linda Jo Rizzo – elektronisk discodrottning på Sverigebesök 

Hon har varit med i den Bobby “O”-producerade kultgruppen The Flirts, har samarbetat med Fancy …