Tuesday , January 31 2023

Vinn ”Tro, hopp och kärlek: Historien om The Cure i Sverige”!

Vinn ”Tro, hopp och kärlek: Historien om The Cure i Sverige”!

Häromåret släpptes den uppskattade debutboken ”Depeche Mode i Sverige”. Nu har Martin Sernestrand färdigställt en ny bandbiografi: ”Tro, hopp och kärlek: Historien om The Cure i Sverige”. Ni kan läsa vår purfärska intervju med den ambitiöse Göteborgsförfattaren här.

Zero och Martin ger er dessutom möjlighet att kunna vinna boken. Två finfina exemplar av  ”Tro, hopp och kärlek: Historien om The Cure i Sverige” står på spel och väntar på att få nya ägare. Hur ska man då bära sig åt för att vara med i utlottningen?

Jo, svara på frågan nedan och skicka svaret till Zero antingen som ett Facebookmeddelande eller som ett e-mejl (info@zeromagazine.nu). Snabba svar kommer att prioriteras precis som roliga svar. Om du skickar med en bild på dig själv utklädd i The Cure-utstyrsel eller fyndigt motiverar varför The Cure är ett av världens bästa band, så ökar sannolikheten att en av de åtråvärda böckerna blir din!

Vad heter staden som Michael Dempsey, Lol Tolhurst och Robert Smith växte upp i?

Skulle du inte vinna boken, så finns det bara en sak att göra. Nämligen att beställa den! Stöd den ambitiöse och duktige Martin Sernestrand och få en härlig läsupplevelse.  ”Tro, hopp och kärlek: Historien om The Cure i Sverige” är sprängfylld med The Cure-historia, recensioner, reflektioner, konsertrapporter, roliga anekdoter, diskografier och låtlistor. Beställ boken här!

Zero Magazine önskar alla en underbar Cure-tisdag. We don’t care if  Tuesday’s grey – because you can win Martin’s great book today… hey hey hey!

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Melodifestivalen 2015

Spela på Melodifestivalen!

Bettingbranschen är en av de branscher som växer allra mest.  Antalet sporter och evangemang som …