Saturday , April 13 2024

Vinn ”Tro, hopp och kärlek: Historien om The Cure i Sverige”!

Vinn ”Tro, hopp och kärlek: Historien om The Cure i Sverige”!

Häromåret släpptes den uppskattade debutboken ”Depeche Mode i Sverige”. Nu har Martin Sernestrand färdigställt en ny bandbiografi: ”Tro, hopp och kärlek: Historien om The Cure i Sverige”. Ni kan läsa vår purfärska intervju med den ambitiöse Göteborgsförfattaren här.

Zero och Martin ger er dessutom möjlighet att kunna vinna boken. Två finfina exemplar av  ”Tro, hopp och kärlek: Historien om The Cure i Sverige” står på spel och väntar på att få nya ägare. Hur ska man då bära sig åt för att vara med i utlottningen?

Jo, svara på frågan nedan och skicka svaret till Zero antingen som ett Facebookmeddelande eller som ett e-mejl (info@zeromagazine.nu). Snabba svar kommer att prioriteras precis som roliga svar. Om du skickar med en bild på dig själv utklädd i The Cure-utstyrsel eller fyndigt motiverar varför The Cure är ett av världens bästa band, så ökar sannolikheten att en av de åtråvärda böckerna blir din!

Vad heter staden som Michael Dempsey, Lol Tolhurst och Robert Smith växte upp i?

Skulle du inte vinna boken, så finns det bara en sak att göra. Nämligen att beställa den! Stöd den ambitiöse och duktige Martin Sernestrand och få en härlig läsupplevelse.  ”Tro, hopp och kärlek: Historien om The Cure i Sverige” är sprängfylld med The Cure-historia, recensioner, reflektioner, konsertrapporter, roliga anekdoter, diskografier och låtlistor. Beställ boken här!

Zero Magazine önskar alla en underbar Cure-tisdag. We don’t care if  Tuesday’s grey – because you can win Martin’s great book today… hey hey hey!

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Son Of The Velvet Rat - Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat – Ghost Ranch

Son Of The Velvet Rat är tillbaka med en ny platta. Den här gången har …