Thursday , February 22 2024

Master Servos ger väntande besked i ny electro-singel

masterservos
Master Servos är det brillianta slutresultatet efter tio års vänskap, trots fallgropar längs med vägen. Musikprojektet sänder från sin musikbas i Columbus i Ohio och består av medlemmarna Ian Pushea och Matt Auxier.

Auxier blev tidigt starkt involverad i musik efter att ha introducerats till hårdrock. Den talangfulla musikern har varit aktiv i flera progressiva rockband såsom om EYE, The Pretty Weapons, Zao och Eyes Upon Separation.

Pushea är känd för att utforska lyrikteman om skuld, kärlek, sex och missbruk. Han beskrivs också ofta som manisk och oresonlig såsom person. Trots att duon inte är ett par som skulle funka optimalt tillsammans, har det udda paret ändå funnit harmoni i sitt samarbete.

Idag är duon influerad av artister som Depeche Mode, Ministry och Neon India. Deras musik är spännande och består av obehandlad magnetisk kemi, likt parets egna livshistorier. Med ett ankare i en lång instrumentation, vill publiken bara ohämmat dansa vidare till gruppens härliga tonerna fram till kvällens sista timma.

Master Servos ger den sköna vintage-synth-singeln “I’ll Wait”. Let the music start right here:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Erasure når sin högsta listplacering på 26 år

Erasure släppte i veckan sitt nya album, The Neon, som hyllas av såväl fans som kritiker. …