Hem / Nyheter / Ny lokal för Electronic in Ulricehamn #01

Ny lokal för Electronic in Ulricehamn #01

Härom veckan intervjuade Zero Martin Brandhill, som berättade om sin ambition att starta en elektronisk festival i Ulricehamn. Ni kan läsa artikeln här.

Nu går Martin ut med ett viktigt meddelande:

“På grund av logistiska och tekniska problem på Folkets Hus, har vi fått byta lokal till Trädgården (Storgatan 38) på kort varsel.”

Martin2
Martin Brandhill

Alla besökare till Electronic in Ulricehamn #01 bör alltså göra en notering om den nya adressen samt konsultera Google Maps. Självklart kommer tidigare inköpta biljetter att gälla även i den nya lokalen.

Electronic in Ulricehamn #01

Trädgården (Storgatan 38)

1 april 2017, klockan 18.00 ->

Kommentarer

Kommentarer

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

No Ones rockar fett med sin melodiösa skrammelpop

Rockfront gör sitt kanske sista arrangemang som musikarrangör. Platsen är Åstorp i Skåne. Zero Magazine …