Hem / Nyheter / Golans nya alster heter “Strong Faith”

Golans nya alster heter “Strong Faith”

Electro-gruppen Golan fortsätter att ge ut intressanta alster. Det mjuka, men ack så skickligt genomarbetade ljudlandskapet, som de sänder ut i sin senaste låt ljuder åter igen med brillians. Golans vackra musik är här för att stanna.

I videon får vi följa hur energins väg går via kärleken och hur den i sig också återpeglar galaxerna. Den 7 april släpper Golan “Intro”, bandets första album sedan de bildades 2013.

Här finns låten “Strong Faith” för avlyssning och dess tillhörande vackra video:

Kommentarer

Kommentarer

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Sapporo 72 är tillbaka

Svenska The Mobile Homes hade under en kort period ett sidoprojekt döpt, Sapporo 72. Debutalbumet …