Sunday , February 25 2024
Night Drive - 2016

Night Drive gör electropop som är både mörk och energisk.

Sedan starten i Texas 2013 har duon Night Drive skapat electropop som är både mörk och energisk. Nu släpper gruppen sin nya singel “Rise and Fall” som vi tycker ni ska lyssna lite extra på.

Medlemmarna Rodney Connell och Brandon Duhon träffades genom en tragisk händelse i livet men såg snart en framtid inom musiken tillsammans. Nu skapar de snygga melodier som kombineras med pulserande dansbeats.

Gruppens musik har redan används i flera filmer och Tv-serier och de har öppnat för band som Chvrches, Yacht, Robert Delong, Telsa Boy och Miami Horror. Nya singeln “Rise and Fall” kommer att följs av det ännu namnlösa debutalbumet som är planerat till tidigt 2017.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Red Cell

Red Cell tolkar den svenska popmusikhistorien

I våras släppte Red Cell sitt fjärde självbetitlade album som rönt framgångar inom scenen. Nu …