Wednesday , February 21 2024
The Green Children - 2016

Ny remix på The Green Childrens ”Dreamers”

Den framgånsrike dj:n Embody har remixat The Green Childrens senaste singel ”Dreamers”.

The Green Children är en duo som består av den norska sångerskan Milla Sunde och brittiske producenten Marlow Bevan. Gruppen släppte nyligen sitt tredje album fyllt av drömsk elektronisk popmusik. Första singeln “Dreamers”från skivan blev snabbt en populär låt och toppade Hype Machine Twitter Chart i somras.

Lyssna på Embodys remix av “Dreamers” som lyfter låten ett steg till.

Om Jon Josefsson

Chefredaktör 1994 startade han tillsammans med kollegan Petter Jahnstedt musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Red Cell

Red Cell tolkar den svenska popmusikhistorien

I våras släppte Red Cell sitt fjärde självbetitlade album som rönt framgångar inom scenen. Nu …