Wednesday , May 22 2024
Covenant - 2013

Covenant blir headline på Subkultfestivalen

Den nystartade festivalen Subkult presenterar idag årets headline. Inga mindre än pionjärerna Covenant besöker Trollhättan och festivalen på fredagen den 12 augusti. Festivalen ser där med mer och mer ut att bli en arvtagare till den av många saknade Arvikafestivalen. 

Festivalen äger rum den 12-13 augusti i Trollhätan.

BILJETTER: www.biljettforum.se

OBS! Tältplats går att boka för endast 100 kr. Detta görs under tillval i beställningen när ni bokar er 2-dagarsbiljett. Finns även endagsbiljetter för Fredag och Lördag.

www.subkultfestivalen.se

Tidigare bokade aktörer för 2016: clan of xymoxTiamatKristian AnttilaCenthronAgent Side GrinderThe CoffinshakersWulfband, Rein, Me The TigerTikkle MeXenturion PrimeEssence Of MindThen Comes SilenceMissTeeLava BangsHEXCynical ExistenceDEMONENThe Operating TracksAgent blåRiketMansionAsperger SynthdromeDismissedVindla eldkonstStarving InsectIcepickShikiconStyx.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Covenants Helsingborg – en annorlunda turistguide

Elegant utsmyckade elskåp, kultiga källarstudior och inspirerande vågbrytare. Zero Magazine tittar närmare på Covenants Helsingborg …