Garmarna – tävling och streamad konsert

Igår bjöd vi på en större artikel om Garmarnas utmärkta, nya platta 6 (om ni missade den, så klicka här).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Temat fortsätter idag. Till att börja med vill vi tipsa om Garmarnas releasefest på Pipeline i Sundsvall. Evenemanget går av stapeln klockan 20 på lördag och är givet för alla som bor i närheten. Mer information om tillställningen här.

Men kanske befinner ni er långt från Västernorrland? Okej, det finns en nödlösning.  Sundsvalls Tidning (ST) kommer nämligen att sända live från konserten. Mer information om streamingen hittar ni på Garmarnas Facebook-sida på lördag.

Garm-konvolut

Då går vi över till en liten tävling. Ett par signerade exemplar av Garmarnas nya, finfina skiva står på spel. Hur kan ett bli ditt? Jo, dela Zeros artikel om bandet och skicka oss svaret på följande fråga till mejladressen info@zeromagazine.nu: “Vad är en garm?”

Lycka till!

Tack till Garmarna och Andreas Jismark Management

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Garmarna – mörkare och mer elektroniska än någonsin

Efter femton ganska tillbakadragna år är Garmarna tillbaka med ett nytt album. Zero fick ett …