M.I.N.E – nytt projekt från Camouflages Marcus Meyn

Det klassiska, tyska elektropopbandet Camouflage, som gett oss hits som “The Great Commandment” och “Love Is A Shield” (och som Zero intervjuat vid ett par tillfällen), har bestämt sig för att ta en kreativ paus under 2016.

Bandmedlemmarna kommer dock inte att ligga på latsidan. Sångaren Marcus Meyn har startat ett sidoprojekt, M.I.N.E, som skriver för fullt på en skiva. I maj kommer de att vara förband till Mesh i Oberhausen och fler konserter är på gång.

Vill ni veta mer om M.I.N.E? Snart kommer det att presenteras musiksmakprov på deras Facebooksida.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Zoot Woman släpper “Ordinary Face”

Den brittiska gruppen Zoot Woman lanserades på världsscenen 2001, då de släppte sitt debutalbum Living …