Nytt album och turné från Berlintrion Moderat

Den populära Berlintrion Moderat, som är en sammansmältning av electronicabandet Modeselektor (Gernot Bronsert och Sebastian Szary) och ambientmästaren Apparat (Sascha Ring), har ett nytt album på gång.

Moderat_III_Cover_Print

Den nya skivan, som är konstellationens tredje samarbete, kommer rätt och slätt att kallas III och är tänkt att släppas i början av april.

Moderat ger sig dessutom ut på en längre turné. Den 10 april besöker de Köpenhamn för en spelning på Vega.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Embla Maria – “False Awakening”

Låt oss vända blickarna mot vårt vackra grannland och titta lite närmare på den norska …