Saturday , January 28 2023

Bodyfest på Nalen

Om ni uppskattar hård, minimalistisk elektronisk musik och befinner er i Stockholmsområdet, har dagen mycket att erbjuda.

På anrika Nalen, på Regeringsgatan 74, anordnas nämligen Bodyfest 2015.

pc-squared
Portion Control

Norska Apoptygma Berzerk gör sin första spelning i den svenska huvudstaden på över tio år. Man kan även avnjuta det kultiga brittiska bandet Portion Control och old school-killarna NZ från Österrike. Naturligtvis bjuds det även på ett par svenska akter, som Karin Park (läs en färsk Zero-intervju här), populära Sturm Café och de omtalade nykomlingarna The Operating Tracks.

KarinP
Karin Park

Nalen öppnar klockan 17 och sedan är det full fart fram till sent i natt. Ett fåtal biljetter ska finnas kvar via Tickster eller direkt i dörren. Läs mer på evenemangets hemsida eller Facebook-sida.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Ny singel från norska Piston Damp

Ni har väl inte missat att det norska elektropopfenomenet Piston Damp har gett ut en …