Mauro Scocco

Videopremiär för Mauro Scocco

Mauro Scocco är videoaktuell med nya “Det här ögonblicket”.

“Det här ögonblicket” är före detta Ratatasångaren Mauro Scoccos första singel på fyra år, och idag hade videon premiär.

”Videon ser jag som kusin till Sarahvideon. Vi vältrar oss i det vackra men även vemodiga sommarstockholm med precis det där ljuset man drömmer om resten av året”, säger Scocco själv i pressmeddelandet.

Låten är skriven tillsammans med producenten Tony Nilsson (Selena Gomez, Christian Walz, Miss Li, Darin, Anders Ekborg) och videon är regisserad av Mauros vän, formgivaren Pär Wickholm.

”Den här gången kände jag att det var viktigt att göra en riktig popsingel med mycket energi i. Det har varit mycket hel och halvballader de senaste gångerna jag släppt något och nu ville jag snarare se om jag kunde få folk att stå med näven i luften och sjunga för full hals”, fortsätter Scocco.

Om Hans-Olof Svensson

"A truly charming journalist" – Ray Cokes (MTV)

Kolla även

Lustans Lakejer

Lustans Lakejer – Någon slags dröm

Om hur småstadsdrömmar förverkligas och vad som följer på nattens slut. Inför Lustans Lakejers framförande av klassiska Uppdrag i Genève på Nalen den 17 november gjorde Zeros Zac Fors en djuplodande intervju med Johan Kinde.