Wednesday , October 21 2020
Mitch Murder Knight Rider

Mitch Murder hyllar Knight Rider

Efter att ha vält hela Internet med det majestätiska David Hasselhoff-samarbetet “True Survivor”, hämtat från David Sandbergs kommande film Kung Fury, är synthwave-gurun Mitch Murder nu tillbaka där det hela en gång började.

Med en egen version av Stu Phillips klassiska signaturmelodi “Knight Rider Theme” från 1982 hyllar Mitch Murder tv-serien som gjorde The Hoff till den mytiska figur han är idag. Hör den och se “True Survivor” här nedan.

Om Hans-Olof Svensson

Webbredaktör och skribent. "A truly charming journalist" – Ray Cokes (MTV)

Kolla även

Fatal Casualties – Hittade flytet efter återföreningen

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Johan Arenbo) Efter nästan tjugo års tystnad återförenades de helt …