Monday , January 24 2022
Mitch Murder Knight Rider

Mitch Murder hyllar Knight Rider

Efter att ha vält hela Internet med det majestätiska David Hasselhoff-samarbetet “True Survivor”, hämtat från David Sandbergs kommande film Kung Fury, är synthwave-gurun Mitch Murder nu tillbaka där det hela en gång började.

Med en egen version av Stu Phillips klassiska signaturmelodi “Knight Rider Theme” från 1982 hyllar Mitch Murder tv-serien som gjorde The Hoff till den mytiska figur han är idag. Hör den och se “True Survivor” här nedan.

Om Hans-Olof Svensson

"A truly charming journalist" – Ray Cokes (MTV)

Kolla även

Mitch Murder

Street Fighter-cover från Mitch Murder

Kung Fury-aktuelle svenske synthwave-producenten Mitch Murder ger ut en cover på Yoko Shimomuras "Guile's Theme" från Street Fighter II (1991).