Melodifestivalfinalen 2014

Äntligen var det dags för finalen i Stockholm. Zeros TV-team tog med kameran och fick tag i några av efterfestens mest celebra besökare. Bland annat fick Petter en pratstund med två som verkligen har olika anledningar att besöka festen nämligen statsminister Fredrik Rienfeldt och Sean Banan.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Anna Lidman

Anna Lidman – rutinerad skivdebutant

Hon har haft en viktig roll i en hyllad Queen-musikal och varit med i Melodifestivalen …