Wednesday , May 22 2024

Melodifestivalen – Andra chansen 2014

Andra chansen i årets Melodifestival var i år placerad i Zeros andra hemstad Lidköping. Vi åkte tillbaka till brottsplatsen för att bevittna det som vi för 20 år sedan skulle avfärdat som skräp. Idag har vi en bredare syn även om denna deltävlingsform fortfarande känns som ett spektakel.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Anna Lidman

Anna Lidman – rutinerad skivdebutant

Hon har haft en viktig roll i en hyllad Queen-musikal och varit med i Melodifestivalen …