Melodifestivalen Deltävling 3 – 2014

Deltävling 3 av Meldoifestivalen 2014 var årets starkaste. Det har pratats mycket om låtarna och storfavoriten Dr Alban fick se sig besegrad. Ace Wilder gjorde succé medan “Busy Doin´ Nothin´”  electrogruppen EKO tråkigt nog fick lämna tävlingen med sin 80-tals doftande låt “Red”. Zero tog pulsen på artisterna i Green Room och tog sig sedan vidare på efterfesten.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Anna Lidman

Anna Lidman – rutinerad skivdebutant

Hon har haft en viktig roll i en hyllad Queen-musikal och varit med i Melodifestivalen …