Thursday , August 11 2022

Electronic Summer – artistsläpp

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

I kväll presenterades flertalet av artisterna till sommarens Electronic Summer. Tvådagarsfestivalen som arrangerades för första gången 2012, kommer även i år att hållas på Brewhouse i Göteborg i augusti månad.

Zero TV sände direkt från eventet. Artisterna som prsenterades och alltså är klara för sommarens festival är: Apoptygma Berzerk, Vanligt Folk, SPARK!, S.P.O.C.K och DAF. Ytterligare tre artister kommer presenteras vid ett senare tillfälle.

Livesändningen från i fredags (15/3) går att se här nedan.

Om Webbmaster

Kolla även

Northern Loner - The Paper City Conspiracy

Northern Loner – The Paper City Conspiracy

En hemlighetsfull orange folder anlände i brevlådan. Den påminde om ett uppdrag i en mystisk …