Tuesday , August 11 2020

Melodifestivalen Deltävling 2 – 2013

Zero TV var på plats under Melodifestivalens andra deltävling i Göteborg. Vi minglade och försökte hitta några alternativa artister denna vecka men gick bet. Istället frågade vi ut Christer Björkman vad han tror om S.P.O.C.K i Melodifestivalen 2014.

Vi beklagar ljudproblemen

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Melodifestivalstäderna 2017

Det blir inga debutantstäder i Melodifestivalen 2017 utan idel beprövade kort. – Det är alltid …