Friday , December 1 2023

Dimbodius video i två versioner

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

För några veckor sedan kunde ni se Dimbodius video till senaste singeln “Come Weigh Me Down” här på Zeros sida. Videon till singeln är gjord i två versioner. Den första visar upp en person som spelar Dimbodius. Den andra som släpps nu, föreställer Dimbodius själv. Se båda versionerna nedan.

− Robin Kempe-Bergman, som regisserat mina tidigare videor, och jag ville fästa fokus på åskådarens upplevelse av hur budbäraren färgar budskapet. Jag fastnade för tanken att försöka kommunicera någonting som inte finns med i någon av videorna utan uppstår i vad som skiljer dem åt, säger Dimbodius till GAFFA och fortsätter:

− Come Weigh Me Down handlar om att inte orka göra det rätta. Om att veta bättre men ändå vara beredd att kasta bort allt som är viktigt för en stunds ångestlindring.”

Version 2 (Dimbodius)

Version 1 (Skådespelare)

Om Webbmaster

Kolla även

Julian Brandt – samarbetar med starka gästsångare på albumet “Into the Dark Night”

Julian Brandt är bekant från fina band som Lustans Lakejer och Bobby. Under årens lopp …