Friday , December 1 2023

Lune gör låt till filmen EGO

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Från och med denna vecka hörs Lunes purfärska singelsläpp “Made of Steel” i trailern till den stora biosatsningen EGO. Låten hörs även i stora delar av filmen som har premiär 25 januari nästa år.

Lune som under våren och sommaren haft en radiohit med singeln “Don´t Be Sober” är också känd som rösten bakom Adrian Lux monsterhit “Teenage Crime”. Hon blev även handplockad av världsstjärnan Sebastian Ingrosso, till hans egna skivbolag Refune Records efter att ha varit med i Swedish House Mafia´s dokumentär “Take One” med den vackert vemodiga låten “Private Admission.
“Made of Steel” är skriven av Linnea Martinsson / Carl-Michael Herlöfsson och Adrian Lux.

Om filmen:
EGO – Biopremiär 25 Januari
För manus och regi står den brittiska långfilmsdebutanten Lisa James Larsson som redan spås en lysande framtid.
För 25-årige Sebastian Silverberg handlar allt om yta och utseende. Han har fått sitt liv serverat på ett silverfat och han har gott om pengar, kompisar och tillfälliga tjejer. Han har aldrig vågat utmana sig själv, vare sig det gäller hans dröm om en musikkarriär eller kanske framförallt kärleken. När allt går som bäst i hans ytliga liv råkar han ut för en olycka, vilken leder till att han blir blind och hans liv förändras totalt. När Sebastian inte längre kan se så tvingas han ifrågasatta sina ideal och för första gången i sitt liv upptäcker han kärleken och vad som är viktigt i hans liv. Mia, en tjej som Sebastian i vanliga fall inte skulle ägna någon uppmärksamhet, blir den första som lyckas öppna hans ögon på riktigt.
I huvudrollen ser vi Martin Wallström (I rymden finns inga känslor/Snabba cash 3) som enligt kritikerna är nästa svenska superhunk redo för export

Om Webbmaster

Kolla även

Julian Brandt – samarbetar med starka gästsångare på albumet “Into the Dark Night”

Julian Brandt är bekant från fina band som Lustans Lakejer och Bobby. Under årens lopp …