Videodebut för Planet R

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Efter debut ep:n Glömda Drömmar tidigare i år släpper Planet R nu sin första video. “Saknadens Saga” är en ny låt och skriven av Planet R. Videon är producerad och regisserad av gruppens sångerska Louise Marchione.

Nyligen släppte man också första singeln från ep:n. Låten “Kärleken” är här remixad i en radioversion av herrarna Hernqvist & Dunder. När nya “Saknadens Saga” släpps är oklart.

Louise och Elin har varit vänner sedan de var små, födda på 70-talet och uppväxta under 80-talet i Norrköping. Den tiden har präglat och influerat deras liv som nu resulterat i ett musikaliskt samarbete. Louise har tidigare spelat i bandet Thermostatic och är också en av medlemmarna Light Parade. Elin har bakrund inom skolad sång och dans och har förutom i körer sjungit i ett jazzband.

Om Webbmaster

Kolla även

Upptäck glädjen i att spela musik

Musik är en källa till glädje och kreativitet. Utforska världen av toner och rytmer och …