Wednesday , July 17 2024

Depeche Mode-Party II – Ett band, ett party

Häng med Zero på Depeche Mode-party. Frans Jahnstedt svirade runt och pratade med arrangörer och besökare när fenomenet DM-party nådde Sverige.

Att Depeche Mode har en trogen skara fans känner nog de flesta till, men skulle det fungera med ett party på en nattklubb i lilla Göteborg? Vinterns tillställning blev i vilket fall en succé och fest nummer två var i stort sett utsåld. Kvällen bjöd på middag med tillhörande DM-tårta, quiz och coverbandet Goodnight Lovers. Hela Zero-teamet var precis som publiken mer än nöjda.

Nu planeras det för en ännu fest som äger rum under två dagar. Den 31 augusti till 1 september kommer internationella storheter som Mesh och Melotron samt Göteborgs stoltheter Universal Poplab att stå på Brewhouse scen i Göteborg. I samband med det blir det också ett stort Depeche Mode-party och allt kallar arrangörerna för Electric Summer. Vi ses där.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Zero_TV_Front_242

Front 242 – Vintageturné i Sverige

I helgen som gick var den legendariska gruppen Front 242 i Sverige. Med en återgång …