Wednesday , November 29 2023

Reznor vs Salander

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Hans-Olof Svensson)

Nine Inch Nails-sångaren Trent Reznor och den engelske kompositören Atticus Ross följer upp filmmusiken till The Social Network med soundtracket till David Finchers nya Hollywoodversion av The Girl with the Dragon Tattoo.

Soundtracket består av tre timmar musik, fördelade över 39 spår, och kommer bland annat att finnas tillgängligt som digital nedladdning, 3-cd-utgåva samt en signerad lyxbox med vinyl- och usb-versioner.

1 Immigrant Song (Led Zeppelin-cover) (ft. Karen O)
2 She Reminds Me of You
3 People Lie All the Time
4 Pinned and Mounted
5 Perihelion
6 What If We Could?
7 With The Flies
8 Hidden in Snow
9 A Thousand Details
10 One Particular Moment
11 I Can't Take It Anymore
12 How Brittle the Bones
13 Please Take Your Hand Away
14 Cut Into Pieces
15 The Splinter
16 An Itch
17 Hypomania
18 Under the Midnight Sun
19 Aphelion
20 You're Here
21 The Same as the Others
22 A Pause for Reflection
23 While Waiting
24 The Seconds Drag
25 Later Into the Night
26 Parallel Timeline With Alternate Outcome
27 Another Way of Caring
28 A Viable Construct
29 Revealed in the Thaw
30 Millennia
31 We Could Wait Forever
32 Oraculum
33 Great Bird of Prey
34 The Heretics
35 A Pair of Doves
36 Infiltrator
37 The Sound of Forgetting
38 Of Secrets
39 Is Your Love Strong Enough? (Bryan Ferry-cover)

Om Webbmaster

Kolla även

Omslag: The Mobile Homes - Tristesse

The Mobile Homes – Tristesse

The Mobile Homes är en populär synthgrupp och det är lätt att förstå varför. De …