Tuesday , December 5 2023

Full Of Keys – All The Roses

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Robert Ryttman)

[Singel, Qi Music / Sound Pollution, betyg: 6]

Stockholmstjejen Anni Bernhard debuterar med singeln All The Roses, en skiva bestående av titelspåret i sin originalversion och i en remixad variant av Mister Monell, som tidigare jobbat med bland andra Alice In Videoland. Bernhard sjunger snyggt och proffsigt, den melodiska poplåten i sin electroskrud är tilltalande och trevlig, men som alltid i fall som dessa vill man gärna ha mer än en låt för att sia om vad som komma skall. En fullängdare med den här damen skulle kunna bli spännande och riktigt bra, men likväl kommersiellt intetsägande, beroende på vilken väg hon har tänkt sig gå framöver. Med singeln som sådan kan jag bara konstatera att dess originalversion är skön och mer gjord för lyssning, medan remixen är dansant och märkligt nog med kortare speltid. Oftast brukar det ju vara tvärtom. I vilket fall som helst ger skivan mersmak då jag tycker om låten. Hoppas nu bara att Full Of Keys kan hålla balansen mellan det kommersiella och konstnärliga uttrycket när det är dags för nästa giv. Då lär framtiden bli alldeles förtjusande lysande.

Om Webbmaster

Kolla även

RADAR – videodebuterar med “Time”

Nu ett av årets mest efterlängtade musikvideosläpp. Vissa känner dem som “Mox” och “Drozhzhi”. Andra …