Wednesday , December 6 2023

Henric de la Cour kontrakterad

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Det alternativa skivbolaget Progress Productions (Kite, Necro Facility, Covenant, Mr Jones Machine med flera) har kontrakterat forne Yvonne- och Strip Music-frontmannen Henric de la Cour, som i september kommer med sitt solodebutalbum.

– Det skall bli otroligt roligt att jobba med Henric, säger Torny Gottberg på Progress Productions. Inte bara har vi varit stora fans av både Yvonne och Strip Music, utan efter att ha hört de första inspelningarna av albumet så var vi helt enkelt totalt knockade. Henric kommer att passa in perfekt i vår lineup.

Redan nu finns en fanvideo till låten “Dogs” på YouTube:


Om Webbmaster

Kolla även

RADAR – videodebuterar med “Time”

Nu ett av årets mest efterlängtade musikvideosläpp. Vissa känner dem som “Mox” och “Drozhzhi”. Andra …