Tuesday , April 23 2024

Nytt album med The Sounds

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Nio år efter debutalbumet Living in America är The Sounds redo att släppa fjärde albumet i ordningen. De senaste två albumen är skrivna, inspelade och komponerade i USA. När Something To Die for skulle spelas in vände bandet hemåt, till Malmö närmare bestämt. Albumet spelades in bandets egen studio, de skrev, spelade in och producerade allt själva.

Resultatet 10 låtar med The Sounds klassiska energi, samsas sida vid sida och utlovar inte bara ett helgjutet album utan även en liveshow åskådaren sent ska glömma!

Bandet har precis skrivit kontrakt med Los Angeles-baserade skivbolaget SideOneDummy Records som ger ut albumet i USA.

Sedan starten har The Sounds varit ett hårt arbetande band, de har under årens lopp hunnit med inte mindre än 1000 spelningar, varav 300 egna konserter. Inför nya albumet ger de sig ut på en omfattande USA-turné. The Sounds är kända för sina utåtriktade och energiska liveframträdanden och att de kommer att vara bland sommarfestivalernas höjdpunkter är givet! Fram mot sommaren kommer de hem till Sverige för att spela på bland annat Siesta-festivalen i Hässleholm den 3 juni och Peace & Love i Borlänge den 1 juli

Låtlista – Something To Die For

“It’s So Easy”
“Dance With The Devil”
“The No No Song”
“Better Off Dead”
“Diana”
“Something To Die For”
“Yeah Yeah Yeah”
“Won’t Let Them Tear Us Apart”
“The Best Of Me”
“Wish You Were Here”

Om Webbmaster

Kolla även

spelautomater

Spelautomaterna med de bästa soundtracken

Spelautomater på nätet har förändrat spelplanen för casino på nätet under de senaste 15 åren. …